torstai 3. huhtikuuta 2014

Soutuveneellä kiinaan 3.

Seuraavana päivänä meillä oli aamiainen ravintolassa, jossa meillä oli esittelytilaisuus.


 Meille tarjoiltiin perinteinen englantilainen aamiainen. Pavut jäi lautaselle, sillä vatsani ei siedä niitä. Samoin osa pekonista, koska se oli aivan järkyn suolaista. Muuten oli ihan hyvää. Paitsi että englantilaiset ei osaa keittää kahvia.

Aamiaisen päälle seurasi pari tuntia kuivaa asiaa. :D Mc Connelin kuulumiset. Perään seurasi lähtö tehtaalle, kiertelemään. Näitähän siellä sitten pällisteltiin.Itse olin kyllä suunnitellut viettäväni päivän ihan toisella tavalla, mutta mutta...
Jo lähtöpäivänä kentällä toinen myyntimiehistä pyyti minua valokuvaan reissun heille, joten hövelinä suostuin ja jäi nähtävyydet näkemättä.

Tehtaan kiertely vei liki kaksi tuntia ja oli ihan oikeasti puuduttavaa. Siellä ei saanut kuvata. 
Voin sanoa, että työ oli käsityötä. Äijät hitsasi siellä, ei  automatiikka. 
Lisäksi porukka teki oikeasti töitä, ruokkikselta porkka valui työpisteisiinsä. Eivät vanuneet missään, eikä heillä mitään hienoja ruokaloita ollut. Sellainen eristetty tila hallissa, jossa eväänsä söivät. 

Tehtaan kierron jälkeen, meillä oli ohjelmassa paikalliseen panimoon tutustuminen.Itsellä jäi maistiaiset maistelematta, sattuineista syistä. Toiset nosteli kyllä kuppia minunkin edestäni.4 kommenttia:

 1. Englantilainen kahvi on kamalaa, muistan jo muinoiselta kielikurssilta. Semmosta isntant-murukahvia varmaan, hyi!
  Muu matkan osa oli varmaan mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 2. Maailmaa kiertäneenä voisin väittää, että hyvin harvoin kahvi on niin hyvää kuin meillä Suomessa. Amerikkalaiset, jotka juovat kahvia miltei joka paikassa ja ainakin kaiken aikaa, keittävät sen yleensä kovin laihaksi. Lisäksi siihen lisätään ihan vaikka mitä makuja. No, jos se olisi hyvää suomalaiseen makuun, ei sitä voisikaan juoda yli litran mukeista! :)

  VastaaPoista
 3. Sinut on haastettu! http://hobitteja.blogspot.fi/2014/04/marlilta-pollitty-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Tuli ihan haikea olo katsellessa sitä ihanaa maalaishotellia, entisessä eli työelämässä tuli vierailtua useinkin brittien luona, ja ihastelin aina heidän hotellejaan, keskellä ihanaa vihreää ja vehreää maaseutua. Onneksi eivät majoittaneet Manchesteriin, olisi varmaan ollut toisenmoista. Varsinaisella toimistolla Crewessä ei ollut lounasravintoloita, lähinnä kolmioleipiä tarjolla. Mutta hotelli-illallinen kyllä korvasi päivän puutteet. Korjauskonepajalle Derbyyn päästiin katsomaan, ja yllättävän paljon tehtiin käsityönä, mutta tosi siistin näköiset työtilat. Ja miespuoliset englantilaiskollegat eivät muusta ymmärtäneet kuin jalkapallosta, onneksi oli suomalaisia heidänkin liigassaan pelaamassa, että jotenkin oma kansallinen itsetunto säilyi.
  Tosi on: Kunnon kahvia ei suomalainen saa kuin Suomessa!

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-