torstai 27. maaliskuuta 2014

Soutuveneellä kiinaan (toinen yritys >:( )

Maanantaina heilautettiin itsemme ja laukkumme Ryanairin koneeseen. Koneen nokka kääntyi Englantia kohti. Päätepysäkki oli Lontoon Stansted:n kenttä.
Koska matka oli hauska niin... siis koska matkustimme ajassa olimme suunnilleen samaan aikaan perillä, kuin olimme Suomesta lähteneet. :D


Etsimme taksin, koka oli ryhmäämme varten tullut meitä hakemaan. Ryhmäämme kuului kuusi asiakasta ja kaksi myyjää / matkanohjaajaa. 

Englannissa oli täysi kevät. Puihin puski lehdet ja narsissit kukkivat jokapuolella. Puut ja pensaat olivat myös kukassa.

Saatuamme itsemme ja kapsäkkimme tilataksiin, saattoi neljän tunnin matka alkaa kohti määränpäätä. Matkalla pidimme kuitenkin ruokatauon. Kuljettaja vei meidät ostoskeskukseen.


Kun toiset ahtoivat itseensä hampurilaisia, piti minun tyytymän jäätelöön sillä missään ei ollut gluteenittomia tarjolla. Ei edes salaattia. Ainakin jäätelö oli hyvää. 

Ostarin pihalla kottaraiset hyppelivät pelottomasti ympärillä.


Takaisin autoon ja köröttämään halki Englannin. Muutaman kuvan sain napattua matkalta.


Lopulta pisinkin matka päättyy...
2 kommenttia:

  1. No hittolainen mutta teikäläisestähän on tullut varsinainen maailman matkaaja mutta hyvä niin koska etköhän sä ole rehkinyt niiden kantturoiden kanssa ihan tarpeeksi. Hieno juttu!

    VastaaPoista
  2. Mitä,kaikki muut unohtaen, onko sinulla keliakia? Voi hitto vieköön jos tämäkin sulla on :(

    VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-