torstai 30. tammikuuta 2014

Venla, Venla

Ajelin ne epatot lypsylle, jotka olivat pinnanneet. Venla oli tietenkin yksi niistä. Jouduin Venlan kanssa telkkuamaan kaksi kertaa ja kone ei saanut kiinni lypsimiä.

Ajoin Venlan karsinaan ja laitoin jalat kiinni. Sitten hain sankon ja lypsyjakkaran. Ja lypsin Venlan etusista reippaat 4 kg maitoa käsin.
Toimituksen aikana Venla sai monta uutta jännittävää nimeä koivenheilutuksen takia. Etu-utare kuitenkin nousi ylemmäksi paineen hellitettyä. Kävin kippaamassa maidon vasikoille.

Vasikoille laitettiin lämpölamppu päälle ja koko revohka makasi lampun alla nurkkauksessa. Eivät korvaansakaan lotkauttaneet eväille. :D

Vietiin uudelleen Venla robotille. Laitettiin matot alle joista ei kuitenkaan ollut apua, koska elukka ei pysy paikoillaan. Sipaisin kintun kiinni ja avitin hiukan konetta. Kaikki lypsimet meni kiinni ja vihdoinkin Venlalle tuli onnistunt lypsy. Pääsi pois viivelistalta.

Kävin täyttämässä kaikki hiiri- ja rottabaarit. Laitoin kaksi uutta baariakin. Toisen ruokintapöydän päähän, maitohuoneen puoleiseen päähän ja toisen rehuvaraston taakse ihan seinän viereen.

*En saa Tanskan juttuja jatkettua, sillä omalla koneellani en pääse nettiin ja kaikki kuvat ovat sillä koneella. *

2 kommenttia:

  1. Onko Venla mennyt matalaksi kun mattoja kokeilitte?
    Jospa se siitä alkaa sujua kun paine hellittää utareissa ja saa tyhjentää useammin. Tai mene ja tiedä onhan kyytöt aina kyyttöjä :D

    VastaaPoista
  2. Jopas se Venla on heittäytyny hankalaksi, mokoma :)

    VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-