maanantai 25. marraskuuta 2013

Iltatöillä ja vähän muuallakin

Iltatöillä laittelin neljä sankollista vasikoille evästä ja heitin hieman rehua kiljukauloille.
Robotille menin, aikomuksenani ottaa viiveet (2 kpl) lypsylle. Icecream tulikin ihan ajamatta. Kuittasin sen lypsyyn. Kiepsahdin katsomaan ja sitten takaisin, että saisin viivästyksen päälle. Sitä varten, ettei kone irtoa liian aikaisin.

Robotin takana astuin letkun päälle. Jalka hivenen liukui letkun päällä. Molemmin puolin nilkassa kävi terävä *kruts*. Silmät kierähti pari kierrosta ympäri. Hyppelehdin takaisin lehmälle naru kädessä. Sidoin jalan ja yritin varovasti laskea käpälääni ensin kantapää edellä maahan. Äänenavauksen jälkeen, kokeilin varpaita. Vielä kovempi itkunsekainen karjahdus. Lehmä hyppäsi robotilla ilmaan. Seisoin naru kädessä ja kärvistelin lypsyn ajan.

Sitten lehmä irti ja hypin yhdellä jalalla robotin taakse. Paskakolan avulla punnersin raput käytävälle. Edessä oli ylivoimainen este. Kynnys. Piti soittaa apua. TP:n avulla yhytin PJ:n. Ei auttanut kuin kärsiä ja odottaa. Kynnykseen tarvitsin nostoapua, saappaan veto jalasta aiheutti karjaisun. Jäin odottamaan kyytiä, joka veisi jo soittamaani iltapäivystykseen. Ei tullut mieleenkään käydä tuvan kautta millään pesulla.

Sain tukisiteen, kepit ja kipulääkereseptin ja kehoituksen tulla kuvattavaksi loppuviikosta, ellei koipi tokene. Mitään ei ole murtunut, nivelsiteitä epäilivät. Loppuviikosta näkee, tuleeko mistään mitään. Meni viikkosuunnitelmat uusiksi.

6 kommenttia:

 1. Voi EI Ystävä Rakas! Olipa epäonninen askel

  VastaaPoista
 2. Mista ne tietaa onko mitaan murtunut jos eivat kuvanneet, hah!

  VastaaPoista
 3. Oi mikä vahinko.
  Jospa ne osaisivat hoitaa, ettei tarvitse jäädä vuosiiksi kipuilemaan.
  Sitäkin arvauskeskus harrastaa, että koitahan pärjätä, neuvoja.Pöh.
  Voimaa arkeen <3

  VastaaPoista
 4. voi ei :( muutenki sulla noita kipuja ym ja nyt tuo :( voima-halit sinne <3

  VastaaPoista
 5. Kommentoin samaa kuin muutkin: voi nenä :( Toivottavasti paranee nopeasti. Vaikkei siltä oikein kuulosta... Onnea lomittajien hakuun ja muihin hommiin.

  VastaaPoista
 6. ..no voi sun, nyt vasta lueskelin........pikaista paranemista

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-