tiistai 8. lokakuuta 2013

Toimii

Eilen saivat pumpun pelaamaan. Jotta taas kulkee kohti säiliötä.
Ilta on ruvennut käymään lypyllä ilman sitomista, mutta mulla on epäilys että tämä on väliaikaista. Sillä viimeksi, kun se oli kiimassa: sama homma.

Huomenaamuna tulee lomittaja. Siis joku ummikko, jolla ei juuri robottikokemusta. :( Siis en käsitä MIKSI näitä meille laitetaan? Olisi asiaa, että koulutettaisiin ensin. Ja kun niitä robottitaitoisia lomittajia on, niin miksei niitä meille laiteta? MIKSI?

Koska nämä taitamattomat lomittajat tulevat, jodumme itse olemaan töissä koko ajan tekemässä hommat. Että mikä se sellainen loma on?  >:( *rumasana*

4 kommenttia:

 1. Kyllä Annitannin muinaisista kirjoituksista pystyy päättelemään, että johtavien lomittajien päämäärä on vain vittuilla ja kiusata lomittajia, ja samalla lomitettavia...

  VastaaPoista
 2. Ai se tulee noin menemään, että lomalla olet kädestä pitäen näyttämässä miten homma toimii. :/ Meille olis viime viikolla pitänyt tulla robo pihaan mutta ei ole näkyny ei kuulunu. Lupasivat loppuviikoksi kuitenkin.

  Anni

  VastaaPoista
 3. ei hyvänen aika sentään,mitähän järkee tossa sitte on :( loman kuuluis olla loma eikä lomittajan koulutusta...

  VastaaPoista
 4. Höh,mikä loma se sitten muka on.Muuten jos joutuu neuvomaan, loman ei pitäsi kulua tai ainakin alkuopastus ei ole viljelijän lomaa kuluttavaa aikaa.
  Hyvä että lantapumppu taas pelaa,on se paskan kanssa tappelu vihonviimeistä hommaa.

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-