perjantai 20. syyskuuta 2013

Tää on taas niin tätä

Mahtava päivä!! Läksin kirkonkylälle asioille ja kaupasta tultuani käynnistin normisti auton. Sammui heti.  Ei lähtenyt vaikka olis itkeny. Tempunnut on ennenkin, mutta nyt tais tulla se viimeinen niitti. Ajonestojärkkä heitti häränpyllyä ekasta käynnistyksestä. 
En tarvi viisasteluja. Tiedän tarkalleen, että miten ajonesto otetaan pois ennen käynnistämistä. Nytpä saamarin järjestelmä löi paikat lukkoon kerrasta. Auto jäi siihen. Kävelin tavarat kainalossa meijerille odottamaan kyytiä. Kerkesin kahvit ottaa, niin lähde takaisin kun hinausauto oli tulossa. Jätin kassit meijerille säilytykseen ja juoksin keskustaan. Kunto tuli tältäpäivältä hoidettua.  
Hinausauto tuli ja alettiin säätämään autoa kyytiin. Kansaa kerääntyi töllöttämään ympärille. Kuski kiinnitti koukun autoon, että sai vaijerin kiinni. Ja veto. Puolessavälissä koukku katkesi ja vaijeri singahti hevonkukkuuseen!! Katsottiin kuskin kanssa huulipyöreänä.  Piti kontata oikeasti auton alle, saadakseen vaijerin kiinni. 
Lopulta voikkari nousi kyytiin. Kiinnitys ja tiedot ylös. Sitten uudelleen meijerille, mutta onneksi ei tarvinnut taas juosta. Ystävä tuli hädässä apuun. Kiitos vaan ystille!  

Ei tässä muuten niin kovasti vituttaisi, mutta kun se toinen auto hajosi viime viikolla.Onneks on se uus polkupyörä...


2 kommenttia:

  1. Niinpä tietenkin,just näin.Ei ne nämä mokomat ajopelit sitten vahingossakaan leviä kotipihalla.

    VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-