sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ravia mars!

Juoksutin eilen Pontsoa liinassa pihalla. Kyllä se ketku tietää mitä pitää tehdä, vaan haluaa aina ensin testata minua. Lopulta ravailtiin molempiin suuntiin ihan mukavasti. Vein sitten lenkille, jolla sai naukkailla välillä suuhunpantavaa. Eli kierrettiin tuo yläpelto. Sen kun kiertää laitoja myöten, tulee kilometri kasaan.
Prinssi hirnui raivoisasti ja laukkasi aidanviertä. Sitä otti pattiin, kun Pontso sai huomiotani.


Juostiin lyhyellä sivulla Pontson kanssa. Se sujui jo huomattavasti paremmin kuin kesällä. Kesällä poika yritti rynniä, tunkea puoliksi päälle ja pukkihypellä. Nyt juostiin pitkä pätkä ravia ja poni juoksi ihan siististi. :) Hienoa, alkaa mennä oppi karvaiseen kalloon.


Pojilla on ollut juhlaa, kun omenoita kasvaa ihan heitä varten. Nuo on niin happamia, ettei viiti syödä ja vähän muutenkin osumaa ottaneita. Mutta pojille kelpaa. Olen ottanut taskut täyteen omppuja ja piilotellut niitä aamuheiniin laitsalle. ;)


Illalla kun laitan pojat sisälle, tulevat he aidalle hirnuen vastaan. Prinssi on alkanut vahtia minua, kun ET on muuttanu kotoa ja käy nykyisin vain viikonloppuisin moikkaamassa poneja.

Pontsolle Prinssi on erityismustasukkainen. ;)1 kommentti:

  1. Lapsi lähtenyt maailmalle,sitä se elämä on.
    Pontso <3

    VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-