maanantai 12. elokuuta 2013

Ja taas!

Iltatöillä Höyhenen hyväkäs seisoi taas portin takana odottamassa, että se laskettaisiin pois parsien välistä.

Ilta remusi enemmän lypsyssä, olihan se kyllä kolmas lypsykin.

Niin ja taas oli hiirulainen kärpäspaperissa. Se olikin kunnolla kiinni. Leikkasin hiiripaperin irti ja vesihanan alla irroittelin kaverin. Pidin hännäntyvestä kiinni ja vein tahmean hiirulaisen taas puskaan jonne se livahti ääntä nopeammin.

Iltatöiden jälkeen jäin vielä seuraamaan, kun Roylla koeratsittiin. Se siis on myynnissä edelleen. Yksi ostaja jo oli, mutta teki kusisen källin.

4 kommenttia:

 1. Hiiristä kyselen. Kun kärpäspaperiin jää kiinni hiiru, se pääsee pellolle takaisin tahmeine tassuineen jatkamaan elämäänsä. Kun hiiripopulaa houkutellaan laatikkoon baariin, onko tarkoitus sama vai onko baarissa ruuan lisäksi myrkkyä? Mikäli ei ole ja hiiriä vaan lellitään, miten saadaan nekin pellolle ja pois? Tuskin ne jäävät boksiin jatkamaan juhlintaa, kunnes nukahtavat ja emäntä voi kipata ne peltoon tultuaan paikalle. En ole tainnut ihan tajuta pointtia. Kysymys ei ole provosoiva, vaan aidon hämmästelevä, kuten aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiiret tarttuvat paperiin vahingossa. Lasken ne heinikkoon, toivon etteivät tule takaisin.

   Hiiribaareja on pakko laittaa, sillä hiiret tuhoavat ja levittelevät basiliskoja. En tee mielelläni myrkkysyöttejä, on vain pakko.

   Murhaajaksi en ala. En halua tappaa niitä paljain käsin. Kärpäset on asia erikseen.

   Poista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-