sunnuntai 18. elokuuta 2013

Edelleen

Roy ei siis edelleenkään vaihtanut omistajaa. Ensimmäinen ostaja yritti kusettaa.
Tämä toinen taas nirpisteli nokkaansa ja vittuili omistajalle. Kyllä edes alkeelliset käytöstavat sentään pitäisi hallita.
Ponia on myös turha yrittää vongata puoli-ilmaiseksi. Mulla nousee niskakarvat pystyyn, kun aletaan omistajan kuullen halventaa eläintä ja väitetään ettei se ole minkään arvoinen.

Mikä riivattu ihmisiä oikeen vaivaa?? :(

3 kommenttia:

 1. Oon pudonnu hevoskärryiltä, miten noi omistussuhteet menee... Pontso on ilmeisesti ihan teidän oma? Ja Royta myy joku muu? Entäs Prinssi?

  Saa nähtävästi olla tarkkana noissa hevoskaupoissakin... me myytiin koiranpentu yli vuosi sitten, eikä vieläkään oo saatu ku puolet rahoista. Tää viikko enää armonaikaa, ensviikolla lähtee sanktioita viranomaiskäsittelyyn. Sen verran ootetaan, mitä kuluu pankilla rahan siirtoon.

  Voitko kertoa, minkälaisia källejä hevosenostajat tekee? Miksi Roysta pitää luopua, vaikka se on ollu Prinssin kaverina jo niin kauan, edellisestä tallista lähtien?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pontso on minun. Prinssi on minun ja tyttäreni. Roy on miniäni ja perheensä poni.
   Prinssi ei oo lähössä mihinkään. Royn omistajat voivat tehdä ponilleen kuin haluavat, meillä se on vain vuokrapaikalla.

   Ensimmäinen ostaja puhui ostamisesta ja kun sen aika tuli, väittikin vain olevansa vuokraamassa sitä. Lisäksi koitti kaikin keinoin yrittää huijata vuokrasopimuksessa. Lopuksi omistaja lateli "ostajalle" madonluvut. Ostajan kieroilu on kyllä tiedossa ja suuri häpeä, että kyseessä on ratsastuskoulu. 8(

   Poista
 2. Semmosta sitten,otti ja meni tekemään.
  Aikamoinen ponin ostaja,ei rahaa, ei naurua.

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-