tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tyhjennys

Eilen tyhjättiin vasikkakarsinoiden sonnat. Julja' asustaa nyt suurimmassa karsinassa. (Ellei yön aikana ole limbonnut itseään takaisin juottokarsinaan.) Ainakin neljä tyrkättiin suurimmasta karsinasta pikkuhiehoihin. Ja neljä sai siirtyä vieroitetuista suurimpaan. Nyt on väljää.

´Elysee on uudella kuurilla. Vetimistä löytyi suunnilleen kaikki mahdollinen. :/ Ei oikeen tykännyt, kun eilen laitoin ekat tuubit. Antibioottia ei pistetä, vain tuubihoitoa. Toisen jalan laitoin taka-aitaan kiinni ja silti sai väistellä potkuja päähän.

Jee ja loman jälkeen paljastui tosi kiva asia. Joku on siementänyt Yöunen. Se menee kohta umpeen. V-o-i lintu!! Ei ole tullut sitä sen kummemmin tutkittua, kun sille jo tuomio annettiin. Tiine se kuitenkin nyt on, eikä vasikkaa viitsi tappaa laittamalla elukkaa autoon. Kumpikaan meistä ei ole sitä siemennyttänyt, koska sen utareesta ei ole robottilypsyyn. x(

Nuorimmille vasikoille annoin nimet. Eukon pentu on Kakara ja Esikon Kielo. Kielo on perinnenimi. Edellinen kielo oli iso musta friisiläinen. Kantakoot tämä vasikka nyt kunnialla nimensä.

Ja aamutöillä en ollut, sillä viiden kantturoissa ryömin lääkekaapille ottamaan migreenilääkkeeni. Vuosisadan päätauti taas selätetty. Voi yrjöt!

1 kommentti:

  1. Julja taitaa olla sellanen vaeltava aave,on missä haluaa :D
    Miten siellä on siemennetty poistolehmä,joku on ollu tosi tarkka.Kantavaa on todella ilkeä laittaa pois.
    Mulle tuo akupunktio antoi vähän apua migreeniin,ei kohtausta 4 viikkoon ja kun sitten tuli oli todella laimea tapaus.
    Ei menny 120 € ihan hukkaan :D

    VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-