maanantai 8. heinäkuuta 2013

Keskiviikkona Keskisellä käytiin

Aamu Raahessa valkeni tuskaisena. Heräsin todella kuvottavaan oloon. Hetki ja piti syöksyä halaamaan posliinia. Ensin toinen pää ja vauhdilla se toinen. 
Taisin saada ruokamyrkytyksen sieltä huoltikselta. :6 

Aamun suunnitelmat heitti häränpyllyä. Tein vielä monta intessiivistä hyökkäystä posliinipytyn puoleen, kunnes vajosin koomaan. Puolenpäivän aikaan olo koheni, eikä enää tarvinnut ylätyhjennystä. :/  

Iltapäivän ollessa pitkällä, pääsimme lopultakin matkaan. Kiitin vessan lainasta ja toivotin tervetulleeksi yrjölle meidän vessaan. :D

Koko matkan Tuuriin ukkosti ja satoi:


Matkan varrella tämä pisti silmään. Kuka muistaa vielä? 


Keskisellä ei tullut tuhlattua, sillä siellä ei ole enää halpaa. Vaan tosi kallista. Otin vain likoille t-paidat, poneille harjaboxit, Pontsolle kaviokoukun ja kärpäshapsun laitettavaksi päitsiin, Prinssille toiset päitset. Jotta halapa kierros. Eskarilainen sai valita itselleen uuden repun, entinen on jo ihan laho. Vielä käytiin ruokakaupan puolella. 

Sitten matka yöpaikkaan alkoi. Oltiin lennossa varattu mökki "jostakin". Sitten menimme "sinne jonnekin" . xD Muuten hyvä mökki, muttei ollut peseytymispaikkaa, sisävessa kuitenkin. Pikkulikkojen kanssa sisäveski on ihan ehdoton olla.  

1 kommentti:

  1. Muistan hyvin. Samoin Esso-tiikerit. Kas kun joku säilyttänyt kyltin!

    VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-