perjantai 26. heinäkuuta 2013

Harppu

Vasikka odotti mammansa vierellä karsinassa tänä aamuna. Jälkeiset mulahti samantien emästä ulos. Siivosin karsinan kaikesta moskasta ja kuivitin heti perään samantien.

Sitten vasta aloitin viiveiden metsästyksen. Ibusal on edelleen hankala lypsää. Harpulla oli taas niiiiiin kiire takaisin vasikkansa luo, ettei malttanut juuri herua. :D Vasikka söi kyllä kaiken hyvällä ruokahalulla.
Ällin vasikka Källi, alkoi loputakin syömään. Tosin tuttipullovaihe jäi kokonaan väliin. Neiti siirtyi suoraan hapatteeseen.

Jupiter on kiimassa ja siemennysaika taitaa olla huomenna.

6 kommenttia:

 1. Hyvä Harppu! Toivottavasti vasikka oli lehmänen. Tulisiko Kitara sitten... Harppu lienee lempeä lehmä ja oppii robolla käymään suosiolla.

  VastaaPoista
 2. Se oli sitten vähän helpompi homma kuin Ibusalin kanssa... vasikka on sitten varmaan Kitara tai joku muu koolla alkava soitin?

  Källi on vähän varhaiskypsä :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on taas ollut noita lehmän lisäyksiä ( no ei niitä voi perheenlisäyksiksikään sanoa) enemmänkin. Mikä se on muuten oikea sana? Ei se voi olla vasikointikaan, sitähän kateelliset mulkut tekevät käräyttäessään toisen hyvän bisneksen..äh, en tiedä. Mites muuten, onko elämä muuten kuosissa ja entäpä hevoiset, kuinkas uusi tulokas on kotiutunut?
  Tiedän että olen taas ollut vähemmällä poikkeamisella mutta muista, aina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehmänlisäys sopii siihen, kun hieho poikii. Siitä kun tulee silloin lehmä. :D

   Poikiminen passaa tähän hyvin.

   Pontso on niin mun poni. <3

   Poista
 4. Karjankartutus tai lehmien dublikointi

  VastaaPoista
 5. Ai,täällähän lukeekin että Ällin vasikka oppi :D
  Harpulla on äidinvaistot kohillaan.

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-