maanantai 3. kesäkuuta 2013

Voi kun kiva

Tänään ei  ollut taas lomittajaa. Piti itse vääntää tekemään kaikki kivat.
Siirsin Eukon umpeenmeneviin. Ammu saa olla toistaiseksi lypsyssä, kun antaa vielä vaille 20 kg päivässä ja kone lakkasi herjaamasta maidosta.

Otettiin uudet näytteet Hapesta, Eukosta ja Hunajasta maitoauton matkaan, kun *öhöm* ei edellisiä muistettu laittaa matkaan. 8D Nyt ne lähti, varmistin itse.

Hahtuva oli lypsyssä ja poistuessaan robotilta, nosti häntäänsä ja hulautti koko lastin suoraan rehukaukaloon. TOSI KIVA. Onneksi kädessä oli kumihanskat. Otin enimmät käsin ja odotin seuraavan lypsävän *joka ei jostain kumman syystä halunnut lainkaan syödä rehujansa* . Sitten änkäsin lypsykarsinaan ja pesin harjan ja saippuaveden kanssa kaukalon. Letkulla vettä perään. Homma tehty.
Aina joku ällöilee. :6

(Minä tyttö se alan kohta kokonaan elämään tukiaisilla. Nimittäin ostin tänään nilkkatuen, toinen meni tilaukseen kun ei ollut kokoa. Rannetuki on toiseen käteen ja selkätukikin pitäisi pikkuhiljaa hankkia.) :D

Iltatöillä pääsin helpolla, vaikka olinkin myöhässä kaupunkireissuni takia. Sillä TP oli tehnyt hommista 95%. Lopuksi laitoin Eepokselle pannan. Kohta pääsee opettelemaan uutta systeemiä.4 kommenttia:

 1. On se jannaa miten ne lehmat paskantaa vaikka ruokansa paalle ja ihan minne vaan. Ja likaisina pidetyt siat pitavat karsinansa puhtaana ja vaan pieni nurkka on veskina.

  VastaaPoista
 2. Kröhm - Ammu tsemppaa! Huomioi

  VastaaPoista
 3. uah...eihhhhhhhh...huh huh hulluja elikoita :( vaan eipä ne kato,mihinkä tarpeensa laskevat!
  Jaksuja sulle tukiaisten kanssa <3

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-