lauantai 1. kesäkuuta 2013

Tiedoitus...

...nimittäin Jutalle!! Ammu on tiine. Jos se ei olisi ollut, olisi makkaratehdas saanut uuden asiakkaan. Nyt laitetaan Ammua umpeen, sillä se soluttaa kaikista vetimistä kunnolla.

Anoppi ja Hulahula ovat myös tiineitä. Eilen siemennettiin Iisoppi ja Jupiter. Tänään siemennetään Jalokivi.

Aamulla kävin ajamassa hiehopuolen lantakäytävän puhtaaksi ja katsastin kiimat. Navetasta lampsin suoraan tallille. Ponit laskin pihalle ennen navettaan menoa. Nyt menin laittamaan yhden jutun Royn karsinaan ja siivosin Prinssin karsinan. Menen myöhemmin laittamaan vedet. Nyt huilaan "rankan" aamun jälkeen. 8D

4 kommenttia:

 1. Olen huolestuneena tihrustanut synnytyslistaa ja ihmetellyt kunAmmua ei listalla näy, vaikka kesä koitti just. Huh, en uskaltanut sanoa mitään, sillä pelkäsin että tieto ei ilahduttaisi.

  Tämä tieto ILAHDUTTI - hyvä hienoa upeeeta mahtavaa! Ammun määrä siis heinäkuussa vai miten?

  Olen helpottunut. Kiitos tiedosta RouvaL!!!

  VastaaPoista
 2. Tervehdys darling ja sori poissaoloni, nämä viikot ovat itsestään perkeleestä kun saa mennä pää kolmantena jalkana. Kattisen kuva on vaihtunut perin iloiselta näyttävään hevoseen - se on hyvä kuva!
  Onkos mitään radikaalia tapahtunut vai oletteko nauttineet kesästä? (siis öiseen aikaan, tehän teette käsittääkseni ympäripyöreitä päiviä?) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa takaisin *rapsuttaa leuanalta* ...tsihih..

   Poista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-