tiistai 18. kesäkuuta 2013

Karsinat täynnä

Ibusal ja Isabella saivat kirmata vapauteen, kun niiden karsinaan asettui asumaan Hovi ja Esikko. Keskikarsinassa karjottaavat Eukko ja Höyhen, jotka huomenna lypsetään viimeisen kerran ja potkaistaan umpiolaan.

Umpiolaan siirtyivät suht' koht vaivattomasti hiehot Ihqukivi ja Inkivääri. Vuorostaan tiinelään hiehojen keskelle humpsautettiin Älli. Älli on vanha tekijä ja käveli tottuneesti toiselle puolelle.
Tiinelässä alkoi hervoton hulabaloo, kun arvojärjestys piti puskea uusiksi. Iglu ja Iveco taidettiin keskikarsinasta survaista myös tiinelän puolelle.

Keski karsina eli läskelä eroitettiin nyt omaksi osiokseen ja pikkuhiehoihin lisättiin JUTTU!! :) Jutun olen nähnyt kiimassa jo. ;)

Eräs pääsi kokeilemaan robotilla oloa. Arvaatteko kuka?


Edellinen opettelu oli mennyt puihin, kun lehmä oli herrrrrmostunut robotin äänistä ja sännännyt etusorkat edellä ruokintakaukaloon. Opettelun jälkeen laitoin karsinaan, kun limotteli lahjakkaasti. Pitää nyt tätä ja Eedeniä tutkailla silmä kädessä. ;)

Päivällä kävi huoltomiehet hommailemassa robotilla ja sen jälkeen lehmät olivat suorastaan kiljuen juosseet lypsylle. :D :D :D  Ajoin lypsylle siitä syystä kaikki, joilla oli lypsylupa. 

Ja nyt on kuulemma paluunestoportti käytössä. Siitä kuvaa huomenissa johonkin aikaan päivästä. 

2 kommenttia:

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-