tiistai 21. toukokuuta 2013

Prinssi-uljas

Nappasin TP:n avukseni tallille. Laitoin ponit kiinni. Heinät eteen. Harjasin ja putsin Prinssin. TP harjaili Royn. Roy sai lisää heinää keskelle tarhaa.

Satuloin ja suitsin Prinssin. Laitoin sille heijastimet etujalkoihin. Itselle puin heijastinliivin. Toki kypärä oli ja raipan otin ihan varmuudeksi mukaan.

Onnellisesti satulaan. TP avasi portin. Roy hirnui kimakasti perään. Lakkasi hirnumasta, kun kavionkapse loittoni.

Mäenpäällä siirryimme metsään. Pientä ravia ja sitten laskeuduttiin käyntiä alamäki. Kaikki pikku nyppylät otettiin ravilla tai laukalla ja alamäet hissuteltiin alas. Kävin kiertämässä peruslenkin. Ei mitään hikipintaan -lenkkiä vaan ihan nauttien alkukesän kauneudesta. Juttelin Prinssille koko matkan. :)

Oli oikein mukavaa. Prinssi käyttäytyi kuin herrasmies. Ei ollut puhettakaan pukkilaukoista tai muusta pöllöilystä. Enkä edes juoksuttanut Prinssiä ennen maastoilua. Kotiin tultiin ihan asiallisesti, raippaa en tarvinnut kertaakaan. Roy hirnui jo ennenkuin edes tarhaan oli näköyhteys. Se kuuli kavionkapseen. :D Riisuin ennen tarhaa varusteet, TP vei ne pois. Laitoin riimun ja hissukseen laiduntaen Prinssi siirtyi tarhaan.

TP:n kanssa juoksutettiin Roy tarhassa. Sai juosta monta kierrosta. ;)

 Saivat ulkoilla vielä vajaan tunnin, ennen karsinaan laittoa. Karsinoissa odottivat sankot täynnä tuoretta ja heinien päällä leivät.

1 kommentti:

  1. Ponien paratiisi :D
    Jos sulla olisi vain ponit ja muutama kyyttö, kulkisit sentin ilmassa,onnesta.

    VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-