lauantai 18. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Tässä kuussa on mennyt ensimmäiset *roboitin aikana* lehmät umpeen. Erihyväuni ja Eeden. Kohta otankin Eepoksen tunnutukseen.

Tänään on työpäivä, kun ei ole lomittajaa.

Oli harvinaisen paljon pihtareita. Kokosin kaikki pihtaavat robotille ja löin portit kiinni. Taisi mennä muutama ylimääräinenkin, mutta niillä oli lypsylupa.

Siinä kantturoiden lypsyllä ollessa, siivosin juoma-altaan. Kyllä onkin kätevä peli. Kuppi nurin ja harjalla roskat ja liat veks. Ja valmista tuli.

Istuskelin vartiointipaikallani ja niskaan puhallettiin. Se oli Venla, joka oli salaa hiipinyt parrelle. En nähnyt sitä missään ennen tätä. Ovela elukka. :D
Se olisi halunnut nuoleskella paljaita käsivarsiani. Mutta minä EN halunnut. Saan ihottumaa lehmän kielestä.  Nappasin Venlaa hanskoilla kielestä kiinni. Ilme oli huvittava! Laskin kielen irti ja ei muuten nuoleskellut enää. Tyytyi vain puhaltelemaan niskaani. Hih hih..

6 kommenttia:

 1. Mukava puhaltelija! Oli mielissään kun löysi emännän.

  VastaaPoista
 2. Voi Venluskaa :) mutta meneehän siinä parkkiintuneemmankin ihmisen iho vereslihalle, jos lehmä kovin nuoleksii.
  Mie näin eilen suloisen, muutaman tunnin ikäisen vasikan <3 oli se ihana, vaaleanpunaisen nenän keskellä musta "peurannenä"...

  VastaaPoista
 3. voi että se Venla osaa yllättää !

  VastaaPoista
 4. Kyytöt on todella lempeitä ja ystävällisiä eläimiä ihmisille.Kesyyntyvät nopeaan.
  Jos Eepoksen lapsella on kulkuset kädessä tullessaan ja väri natsaa niin joku tulee ja vie sen :D :D

  VastaaPoista
 5. Ritva, ajellessa Mikkelistä Juvalle päin, kääntyissä Kettulaan ja sitten tielle kohti Sulkavaa näkyy hienosti tila, jossa ihan Eepoksen näköisiä eläimiä. Isoja ja pieniä. Onkohan kyseessä kyyttötila? Muutama vuosi sitten ko. tilalla oli kiiltävän mustia isoja lypsylehmiä, mutta yx kax ne katosivat ja nämä tulivat. Näillä näyttää olevan vasikat mukana laiduntamassa. Ajattelin vaan, että josko tietäisit. Kyse ei liene maitotilasta, koska siis vasikat myös muitten mukana. Juu, toki tajuan, että olisi suuri sattuma, jos sattuisit tuntemaa. Heillä on myös nättejä hevosia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta,paikkakunta tuttu ja voi olla että siellä vaikuttaa meidän kyyttösonni.
   On näitä kyyttö tiloja jo aika monta ja tunnen olevani hiukan syyllinen tähän tilanteeseen :D

   Poista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-