keskiviikko 8. toukokuuta 2013

906.7 km

Lomalla tuli vähän ajeltua. Menomatkaan kului 6 tuntia. Oli kaksi kevennyspysähdystä ja yksi ruokatauko. Aamulla lähdettiin ajelemaan Porvooseen TP:n kanssa. Olisin toki ajellut yksinkin, mutta seurassa on aina mukavempaa.

Perillä odotti ystävän lisäksi tämä:Villipeto ei tiennyt, että loman lopussa kaappaisimme hänet mukaan. 

Tänä aamuna sitten teimme lähtöä kotiin. Ja pakkasimme villipetomme mukaan. Pikku kaveri oli aivan järkyttynyt, jouduttuaan kuljetuskoppaan. Niinpä karvapallosemme kiljui koko matkan kotiin. Se nukkui vain yhden hiukan pidemmän ajan ja muun ajan suolsi niskaamme kirouksia ja syytti meitä sieppauksesta. :D 

Kotona Misse juoksi ensiksi nuuskimaan uuden kaverin. Ei ollut moksiskaan, Gerru nuuski ja viis veisasi. Vinkua ei kiinnostanut pätkääkään, mutta Viima järkyttyi ja murisi. 
Viimalle ja muillekin toimme tuliaisiksi uuden raapimiskeskuksen. Edellinen raapimishökötys särkyi.  EP kasasi näppärästi uutuuden. Nyt se on jo koeraastettu. 

Kullanmurunen on sitten Starring Peacemaker eli kotoisasti Pusu-Poika.
13 kommenttia:

 1. Onnea uudelle perheenjäsenelle :0) Söpö katti :0D

  VastaaPoista
 2. Hiukan hämmästyneen pandan näköinen Pussis :) Ihanus!

  VastaaPoista
 3. Ihana peto! Teilla on kohta kissoja enemman kuin lehmia!!!! Olispa minullakin paremmat mahdollisuudet ottaa muutama tammoinen. Mutta kun asutaan 16. kerroksessa ja olen kerrostalotuttavilla huomannut etta aina niiden paskalaatikot ei kun hiekkalaatikot HAISEE, niin en uskalla edes yrittaa. Mies viela laittaisi minut kissoineen ulkoruokintaan aika nopsaan.

  VastaaPoista
 4. Viimalle noh noh! Mamman poju on kuitenkin vielä, vaikka söpöstys saapuikin tupaan.

  VastaaPoista
 5. Joka grammaa puhdasta kultaa <3
  Onnea.

  VastaaPoista
 6. Kissanvessa EI haise, mikäli laadukasta hiekkaa ja pytikkä siivotaan 2xvrk. Itse käytän baby powder hajustettua hiekkaa. Eikä muuten haise!

  VastaaPoista
 7. Tainaltako hait Pusu-Pojan? Olen seurannut Tainan pikkukisujen elämää tuolla askartelupalstalla. Ihania =)

  VastaaPoista
 8. Hiekkalaatikko ei haise, kun se pidetään puhtaana. ;)

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-