perjantai 15. maaliskuuta 2013

Voi v*t*n Indeksi

Indeksin kanssa alkaa mennä hermo! Ihan perseestä koko lehmä. Ei tullut lypsystä taaskaan mitään. Riehui niin, että lypsy oli pakko keskeyttää. Robokäsi kestää mitä vaan, mutta letkut ja lypsimet ei. Elukka tuli ihan hulluksi!! Jos olis haulikko ollut, olisin ampunut koko elukan siihen lypsykarsinaan. S-tana!!! >:(((


Kävin välillä päivällä kaffipaussilla ja voikkarilla (siis en autolla), kun särkylääkettä ei saa imeä tyhjään pötsiin. Kun tulin takaisin Huippu esitti huippuosaamistaan.


Oli jäänyt vitkastelemaan lypsykarsinaan ja jäänyt kiikkiin. VOI PYHÄ YKSINKERTAISUUS!!! Kamera ei jostain syystä löytänyt lyhyt selkäistä elukkaa. 


Harpun robo lypsi erilleen, mut luulen että sillä on ressiä elukalla tästä siirtovaiheesta. Eiköhän se siitä asetu. Konehan siis laittaa itsensä aina pesuun erilleenlypsyn jälkeen, niin ettei solu- / lääkemaitoja mene edes vahingossa pisaraakaan tankkiin. Viksu vekotin. ;)

Ennen lähtööni navetasta. Laitoin käsiajolla Ibiksen lypsyyn, saakelin elukka ei pysynyt hetkeekään aloillaan vaan seilasi kokoajan ees-taas.

Kohta taas iltatöille, voi lallalaa... 

3 kommenttia:

 1. voi ei,aika mänttejä lehemiä :D huoh...mitähän vielä ennenku oikeesti menee tuo uus kone jakeluun ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne lehmät siitä vielä tottuu, hetken se vie kunhan jaksaa odottaa :)

  Tsemppiä uuden robotin kanssa!

  VastaaPoista
 3. Toivotaan että oppivat ja pian muuten tulee kallis opettelu ainakin Indeksille.
  Onneksi kuitenkin suurinosa lehmistä on kunnolla.
  Jaksmista <3

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-