tiistai 12. maaliskuuta 2013

Lamppu syttyy

Virallinen ensimmäisen päivän raportti tulee sitten joskus myöhemmin, kuvineen.

Käytöönotto kesti ensimmäisenä päivänä 10 tuntia. Päästiin nukkumaan 02:00. Aamulla tuntui kuin olisi krapulassa ollut. "Mikä maa, mikä valuutta?????"

Tästä kohta hipsin aamupalan jälkeen minäkin sinne takaisin. Siellä jo PJ ja rengaslomittajat jo suhisseet reilu pari tuntia.

Lähtömme jälkeen yöllä/aamulla omatoimisesti lypsyllä oli käynyt ensimmäisenä AHKERA :) , nimensä mukainen lehmä. Ja aamu kuudelta PJ:n käydessä navetassa robotilla, seisoi lypsyssä ja täysrehuja täysiään suussaan jauhoi Ammu. :D Nyt Jutta, rinta rottingille. Nimittäin kun asettelin robottikättä Ammun alle, rouva pieksi sorkallaan roboa voimallisesti. Liekö muutamien tuntien jälkeen, järjen valo syttynyt lehmän päässä. xD

Tämän päivän oppitunnit keskittyvät lehmien opettamiseen robotin harjapesuun ja väen oppiminen tietokoneen saloihin. Katsotaan kummat on viisaammat, lehmät vai ihmiset?

7 kommenttia:

 1. Siinäpähän potkivat, eikä Lely edes suutu :)
  Kiinnostuksella odotan kuvapostausta!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uudesta työntekijästä:) Tekee töitä 24/7! Toivotaan että lehmät oppiivat pitämään uudesta työntekijästä. Onpa mielenkiintoista nyt seurailla uusia blogi kirjoituksia. Silmät kirkastui minullakin ja olen onnellinen puolestasi:)

  VastaaPoista
 3. Sinä olet sitten arvoituksellinen nainen, montako tuntia? :P (en ole pilkun nussija mutten voinut vastustaa kiusausta)

  Hieno homma kuitenkin tuo uusi systeemi ja lehmillä on ainakin se etu että ne eivät hermostu - niillä kun on sitä aikaa... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun parin tunnin unien jälkeen kirjoittaa numeronäppäimet lukossa eikä oikoluku toimi...

   Poista
  2. No juu juu, kunhan härnäsin <3

   Poista
 4. Huippu hieno juttu,Ahkera stressivapaa lehmä,joka ei pienistä hätkähdä.Ja Ammu ihana lehmä <3

  Tässä mietin kuinkahan paljon Lelyn käsivarsi kestää pokuja?

  Nukkumista nyt elämään ja unohda blogisi hetkeksi.Kyllä me täällä osataan odottaa kuvia ja juttua,vaikkakin mielenkiinnolla.

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-