perjantai 22. helmikuuta 2013

Maastoilua

Käyttin ET:n kanssa ( ET= esikois tytär ) maastoilemassa poneilla. Oli Prinssillä virtasta, kun ovat vaan viikon tarhailleet. Roylla ei ollut, taisi olla vain nälkä heinien luo takaisin. :D

Roy tahmaili ja Prinssin helikopterikorvat singahteli sinne tänne. Sai olla kuin liimattu satulaan ja pitää varansa kokoajan. Jotta milloin lähetään. Pari kolme kertaa oli lähteä, mutta pysyi kuitenkin aisoissa. ;)

Otettiin sitten pieniä laukkapätkiä ja pitkiä ravipätkiä. Kotiin palattiin ihan ehjinnahoin. Kotia tullessa piti kuitenkin vähän säpsyä Äffän äitiä. ;D Kun hän tuli Royn karsinaa putsimaan.

Varusteet veks ja loimet selkään. Hiukan heiniä turvan alle. Tarhaan saivat kuitenkin jäädä natustelemaan heiniään.

(* Jos joku miettiin, miten voin ratsia kipeellä kädelläni niin ET varusti ponit ja enhän minä käteni päällä istu. ;D *)

3 kommenttia:

 1. Älä välitä muitten aatoksista. Siinä ne kivutkin unohtuvat, kun saat harrastaa asioita, joista nautit. Ja kyllä ratsastus saa pahimmat kivut unohtumaan, olet vaan varovainen.
  nimim. kokemusta on

  VastaaPoista
 2. Sä taidat tosiaan pitää tuosta ratsastamisesta? :)
  Se olisi varmaan hieno harrastus mutta mahtaa olla kallis, siis jos joutuu jossain ratsastustalleilla käymään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloitin hevotelut jo 10 vuotiaana. Lopetin rahapulassa 16 vuotiaana. Aloitin uudelleen yli 20 vuoden jälkeen. Nyt ratsinut 4 vuotta. Ratsastuksessa kaikki lihakset saavat töitä.
   Siksi halusin oman pollen pihaan, kun en ylläpito maksaa vähemmän, kun kahden ihmisen ratsastuskorttien osto.
   Lisäksi se meidän vakitalli lopetti toimintansa ja tuli valinnan paikka. On vaikea löytää mieleistä tallia, ja tallien tasojakin on niin monenlaisia. Ne mistä olen nyt kuullut, eivät yksikään mua miellytä.

   Poista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-