torstai 6. joulukuuta 2012

Vasikoita kihisemällä

Hetki oli karsinassa. Sille oli iskenyt ketoosin poikasta. Laitoin nupistaan kiinni ja pääjohtaja seivästi nokkapihteihin. Pumppasin ainakin ketoosipastaa pötsiin.

Venlan ilme oli kuvauksellinen. :D Se käänsi päätään, kun ajoin porukkata lypsylle. Katsoi uudemman kerran, jolloin sen aivot rekisteröi vasta minut. :DDD Kipitteli perässä. En ajanut sitä lypsylle.

Eros ja Aura ovat lääkkeellä. Enkeliltä menee pari erilleen, Äpäriltä yksi, Emali menee kokonaan vasikoille. Ja luultavasti siitä autoon aika sukkelasti.

Venluska vahti minua asemalla. Se hiippaili, itseään muka kyhnyttämään aseman päädyn putkiin, poistulokäytävää pitkin. Siinä sitten haittoina seisoi koko lypsyn.

Horsma ei anna mitään ilman hormoonia. Kokeilimme nyt pienemmällä annoksella, mutta se on laitettava todella ajoissa ennen lypsyä.
Habanero on sidottava. Se kuulemma vapaalla jalallaan lätkyttää kaiken p*skan silmille. :D Paitsi ei ainakaan vielä minulle. Laitoin jalan ylös putkeen, joten elukka ei voinut lätkyttää sontaa sillä toisella koivellaan. ;D

Mutta muuten ei mitään ihmeitä lypsyllä. Vasikoita on karsina ihan turvoksiin asti täynnä. En kuvannut niitä nyt, kun oli hämärää.

Hetken laitoin takaisin karsinaan ja keskikarsinassa loikoili Hulahula. Odotellaan ratkeemista. ;)

4 kommenttia:

 1. No vilskettä on mutta taas tuli tuota ammattitermistöä niin paljon että suurin osa meni yli. Vai on vasikoita karsinat täynnä, no ei se mikään ihme kai ole kun niitä tulee kuin sudelta pa.... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysy jos jokin arveluttaa. Minä tyttö vastailen sitten. :D

   Poista
 2. Ihana tuo Venla. Sillä oli selvästi ollu omaa ihmistä kova ikävä, eikä halunnu jättää sua vahtimatta, kun kerran ilmestyit paikalle <3

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-