torstai 13. joulukuuta 2012

Juoksuaskelia

Iltatöille maasturilla alamäkeen. Annoin ensin maitoa pääjohtajan tädille, jolle olen ulkoistanut piirakoiden paiston. Sitten laitoin pyykit vasta koneeseen, aamulla oli ajolähtö. Oli kaksosten kerhon joulujuhla.

Pyykit kierimään, maitohuone valmiiksi. Vaihdoin ryysyt ja asemalle. Laitoin aseman ja sitten lähdin ensin ruokkimaan vasikat ja kierrokselle. Juolukka on ollut koko viikon vieroitettujen karsinassa ja huutanut sen koko viikon.

Ammu muuten siemennettiin tänään. ;)

Lypsyllä sattui hauska juttu. Laskin rivin pois. Habanero jäi vitkastelemaan, vaikka suljin sen takaa portin. Tönäisin rouvaa saappaankärjellä, jotta häipyisi. Lehmä hyppäsi melkein metrin ilmaan!! Sitten sorkat kipinää iskien poistumiskäytävää juoksi auraten edessään olevat pois. :D Ja taisipa koko kööri juosta peräportille asti. Herranpieksut sentään. Huh huh!! xD
Sitten repesin* 8DDD

Koomikkoja koko porukka.

Aamulla kello soi sitten aikaisin....

2 kommenttia:

  1. Voi, olisitpa lähempänä....tulisin oitin norkumaan tankistasi maitoa omiin piirakoihini, saisin kunnon piirakat.

    VastaaPoista
  2. On sulla taas ollut kiirettä ja kunnioitukseni sinua kohtaan taas nousi, koska osaat sen rankan työn keskellä nähdä myös ne asioiden hauskat puolet. Monella se kun olisi pelkkää perkelettä ja sitä itteään.

    VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-