tiistai 18. joulukuuta 2012

Huomenna, huomenna

Iltatöillä tuuletukset: huomenna auto hakee Emalin ja Hedelmän. Hedelmästä tulee surku, sillä niin hauska luonne. Emalista ei. :P Sori, jos kuullostan hirviöltä. Hedelmällä oli tikistettynä illalla maitoa muutama pisara. Sillä kun kaks vedintä jo valmiiksi kaput.

Iltatöiltä livistin aijemmin, sillä oli Napun joulujuhla. Juhla oli pakosta ulkona, sillä sisätiloihin ei mahdu. On kunta järkännyt niin surkeat tilat eskarille. :/

Ja TAAS se nähtiin. Minulla oli palaveri päivällä, jolloin lykkäsin erityisopelle ja opelle kortit ja pikkuiset kynttilät alustoineen muistoksi kuluneesta syksystä ja alkutalvesta. Molemmilta sain lujat halaukset takaisin. <3

Ja iltajuhlassa muistin samoilla tavaroilla meidän taksikuskia. Hän joka vastaa lastemme turvallisesta matkasta eskariin. Minulle tuo taksikuski on tuttu jo niiltä ajoilta, kun kolme vanhinta kävi vielä alakoulussa. Taisin muistaa silloinkin AINOANA vanhempana uskollista kuljettajaamme.

Risuja ja paljon muille vanhemmille. Kyllä kiitos kuuluu jo hyviin tapoihin. Ei maksa paljon ja antaja, kuin myös saajakin saa hyvän mielen.

3 kommenttia:

 1. Mie olen saanu ohjeita, että ei lahjoja, kun opet hukkuu muuten niihin - kolmekymmentä konvehtirasiaa tms. :) Kortti nyt aina käy.

  Mukavaa, että huomaat muistaa taksikuskiakin! Ei moni varmaan tuu ees ajatelleeksi.

  Meillä kuopuksen joulujuhla oli eilen, mutta niin ankeaa, kun koulu jatkuu vielä kolme päivää. Ei vaan ennen vanhaan, todistus saatiin joulujuhlassa nimenomaan. Esikoinen taas näkee Wilmasta jo omat numeronsa, ei oo siinäkään mitään odottamista ja yllättymistä.

  VastaaPoista
 2. vilkutus lehmille,aina ei mee,niinku toivoisi!
  oon samaa mieltä,että opettajia on ihan asiallista kiittää kuluneesta lukuvuodesta!meidän lasten kanssahan he työtään tekevät..

  VastaaPoista
 3. Kaunis tapa kiittää lasten elämässä olevia ihmisiä,ilman niitä elämä olisi aika hankalaa.Kaikki vain ei tätä ymmärrä.

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-