sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Bähähääääää 5. osa

Muitakin metkoja elukoita näyttelyssä häntäänsä vispasi:

Hänet olisi omakseen saanut 2500€, minulla ei vaan ollut sitä.
Vähänkös ihqu:


Katsokaa tätä naamaa!! <3alpakat:


Vuohi:


Jalat sai kävellä tunnottomiksi toisenakin päivänä. Niin ettei niitä sitten enää loppuajasta oikeastaan kärsinyt edes liikuttaa. 

Hotellille bussilla kurvattiin. Ja iltamenoloille siitä siirryttiin. Onneksi jäi sentään aikaa itsensä kuuraamiseen siinä välissä. :D

Meillä oli illallinen teatterissa. Siellä esitettiin show. Ja se oli kyllä hieno. Tosin maallikko hieman kärsi, kun kaikki juonnot yms. lötinät oli saksaksi. Meikäläiseltä kun ei taivu kuin tuo siansaksa. Oli taikuria, kaikenlaista temppuilua köysien ja renkaiden kanssa, jonglöörausta ja kolme koomikkoa kitaroineen. He olivat kyllä ehdottomasti parhaimmat koko illan aikana. :DDDDDDDD

Tällä kertaa minä en nukkunut pöydässä. 8D

Seuraava päivä vielä kulahti näyttelyssä ja sitten siirryttiin bussilla takaisin kohti Hampuria ja lentokenttää. Oltiin ajoissa ja jäi aikaa vielä kierrellä kentän taxfree myymälässä, sekä pikkunaposteltavan parissa kahvilassa. Lento oli kohtuu tasainen Suomeen. Jatkolentoa saimme odotella toista tuntia. Kotokamaralla olimme vasta yhden kantturoissa yöllä. Ja pään sain painaa tyynyyn kahden maissa. Sitten nukuinki liki koomassa seuraavaan aamuun asti. Aamen. 6 kommenttia:

 1. Siinä on ohjelmaa kerrakseen! Tuollaisen turneen kun päivän aikana vetää niin siinähän tulee käveltyä jokunen kilometri väkisinkin.
  Se musta hevonen oli kyllä komea.

  VastaaPoista
 2. Upeita hevosia eikä lampaissa, alpakoissa ja vuohessakaan moittimista :0) Hienot sarvet tuolla pässillä.

  VastaaPoista
 3. No jopas on lerppanat korvat lampailla. Tulee spanielit mieleen. Ja taas stadilaiden kommentoi, eli spanieli kai metsästyskoira kuten labbiskin eili suuret korvat, hyvä äänen sisäänotto. Vastaavasti pysty- tai hirvikoiralla pystyt, mennevät näön perusteella tai hajun. Luulisin kun korvilla ei tod haista. Kysymys, joka tuli mieleen jalostetun lampaan korvien kohdalla:miksi isot korvat? Kerännevät likaa ja kuultavaa laitumella lampolassa lienee MÄÄ. Joku RouvaL tai lukija osannee avata asiaa. :)

  VastaaPoista
 4. On siinä pitkänaamoja ja päkättimiä.

  VastaaPoista
 5. The lamb is so cute!! I like the three sheep with black faces, and the horns on that ram!

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-