sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Autoon vaan

Jankkkurin pitäisi lähteä välityskyytiin tänään. Hyvä, hyvä!! Edes yksi juopottelija vähemmän remmissä. Hetki kuoli yöllä. ;( Onneksi ehdin eilen illalla hyvästellä sen. Silittelin ja puhelin sille. Se katsoi minua silmiin kauan ja ymmärsi. <3 Jäi niin kova ikävä sitä. Hetki oli sellainen erityinen lehmä minulle. Kiltti ja kaunis.

Emalin ja Hedelmän ilmoitan korkealaitaiseen. Emali siksi, kun maito ei kelpaa tankkiin ja on kaksitissi. Hedelmä siksi, kun siltä ei tule maitoa juuri ollenkaan. Tiedän, että se poiki vasta hiljattain. Ja ON laitettu hormoonia, vaan maitoa ei sittenkään tule. On kokeiltu kaikki vippaskonstit ja maitoa ei tule. Sitä ei yksinkertaisesti ole siinä lehmässä ja piste.

Yöuni saa siementä ja Vehnälle tehdään tarkastus. Se on tarkastettu jo, mutta höyryää jo toisen kerran kiimaisten kanssa limat persiiistä valuen, joten varma on aina varmaa..

3 kommenttia:

 1. Voi surua,onneksi kuitenkin on lehmävaskoita kasvamassa.

  VastaaPoista
 2. Surullistahan se aina on kun sellainen eläin kuolee josta todella välittää.
  Siihen sun kysymykseen jonka esitit blogissani eli miten ja miksi tuline eksyneeksi ja jäin koukkuun, niin sitä en nyt kyllä muista että miten mutta sen voin sanoa että sun ahkera ja räväkkä luonne teki muhun niin syvän vaikutuksen että jäin välittömästi koukkuun. En lakkaa ihmettelemästä tota sun energisyyttäsi kaikkien vaikeuksien ja sairauksien (jalat) keskellä. Lisäksi sulla on minuun erittäin positiivisesti vaikuttava huumorintaju. Kiitos että olet olemassa, oot mieletön tyyppi! <3

  VastaaPoista
 3. juu,eipä sitä maitoa mitenkään kaikilta lehmiltä tule,eihän kaikki äidit voi imettääkään pieniään...
  kurjaa vaan menettää noita lehmiä:(

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-