perjantai 2. marraskuuta 2012

Vatti sairastaa

Illalla nousi kuume ja yöllä valvotti minua. Kuume ei millään meinannut yöllä laskea. Tyttö oli vieressä minun sängyssä ja piti kaulasta kiinni. Välillä istuttiin tuvassa mehun juonnissa. Minä nuokuin vastapäätä. Potkaisin aamulla pääjohtajan navettaan. Vatti ei sitäpaitsi edes laskenut minua.  :) Sain hiukkasen aamupuolesta torkahtaa.

Tytöt ei siis menneet päikkäriin, kun Hattikin yskii niin lujasti. Harmittaa siitä syystä, että tänään olisi ollut valokuvaus. Jää kiva ryhmäkuvakin saamatta. Mitä me sillä, kun kaksoset ei ole siinä kuvassa. :(((

Nappu sairastunee pian, sillä on yskinyt ja päätä pidellyt mutta halusi silti eskariin. Kun kuumetta ei ollut, niin ei estettäkään. Tuppasin tytön täyteen lääkkeitä. (kukahan anonyymi nyt ölähtää?? :D )

7 kommenttia:

 1. Voi pikkuisia. Menisi mokoma tauti nopeasti ohi.

  VastaaPoista
 2. Voi kurja, ei oo kiva sairastaa, ja vielä kuvauspäivänä! Ja kyllä mieki olisin sinuna Napun pistäny meneen - eihän joka yskäisystä voi lasta laittaa "kotiarestiin". Eri asia, jos on kuumetta ja huono olo. Niitä pöpöjä liikkuu maailmalla niin paljon, että jostakin se joka tapauksessa tarttuu, jos on tarttuakseen.

  VastaaPoista
 3. Voi pieniä ressukoita,paranemista tytöille ja jaksamista sulle RL.

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus, toivottavasti ei ole yhtä pitkä aikaista kuin nämä viime aikojen flunssat aikuisilla ova olleet. Eli paranemista!

  VastaaPoista
 5. Päänsäryllä aloitti meijän tyttö vesirokon. Joko on täppätauti iskenyt? Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo. Vatilta lähti ääni. Liekö Mökön tauti hällä. Hatilla pikkanen nappula käsivarressa. Hullun kiilto silmissä vahin. :D

   Poista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-