sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sarvisopasta

Joo, ei oo näistä sarvista mihkään. Sarviaines oli aika huonoa. Toisesta ei lähtenyt sisus irti ollenkaan ja toinen oli muuten epäkelpo. Mutta eipä heitetä kirveitä kaivonpohjalle. Tuolla kasvaa ainakin kahdet jättipuukot, joista toiset sahataan ennen vuodenloppua.

Sarvenkeitto todellakin tuoksahtaa. :D Puolessa välin pihaa tiesi, mitä aitankuistilla keitetään. HUH HUIJAAA!! xDD

Sarveilut siis jatkuvat.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sellainen löyhkä karkoittaa kaiken elävän kilometrien säteiltä. xD

   Poista
 2. No mina olen tassa hiljakseni ihmetellytkin, etta miksi niita pitaa keittaa. En vaan ole kehdannut kysya. Siis ilmeisesti sisus alkaisi muuten haista ja sen saa keittamalla pois?
  Meilla oli kotona ontto lehmansarvi, jolla tehtiin ruisleipien reiat. Ohuempi paa oli myos
  katkaistu ja silla tehtiin leipaan rinkulakoristeita.

  VastaaPoista
 3. No höh, siis sille että näit jumalattoman vaivan ja kaiken lisäksi jouduit postaamaan siellä karmeassa hajussa. Olet sinä kyllä kultainen ihminen, oikein harmittaa sun puolesta että kävi näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsis ystävä kallis! Aina tulee uusia sarvia. Voi muuten olla, että holsteinin sarvista sais kätsemmät kupit. ;) Mut voin sopastella kaikki tulevat sarvet, paitsi jos tulee hillittömät pakkaset. (vanhassa navetassat tosin vois keitellä sillon...)

   Poista
 4. Tiedoksi kaikille: tämä RouvaL on sellainen emäntä, joka ei periksi helposti anna, eikä vaivojaan laske. Tämä "sarvisouvi" nyt vaan pikkuosaltaan kuvastaa Hänen sitkeyttään ja innostustaan saattaa loppuun päätetty juttu. Eläköön hassut ja hullut, sillä intohimo siihen, mitä tekee, on Se Juttu. Toisella olkapäällä ei synny yhtikäsmitään. Kokemusta on.

  VastaaPoista
 5. Älä virnuile. Näin se vaan on ja näkyy mulle päin. Ihailen.

  VastaaPoista
 6. Vautsi,eipä ois tullu mieleenkään moinen:)

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-