sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa...

Aamutöillä en vaihteeksi ollut. Ne on taas nuo jalat, kun ei kanna. Saksan lomahan ei ollut mikään lepoloma. (vaan itkuvirsi jaloille) Siinävaiheessa, kun tulee tunne että askeleen ottaminen on erityisen vastenmielistä on parempi olla ottamatta sitä. 

Iltatöillä vihoitteli selkä. No siihen tulee apua kyllä fysioteraupeutilta alkavalla viikolla. 

Säntäilin asemalle myöhässä, sillä olimme erään hurmaavan nuoren neidin syntymäpäivillä ja siellä venähti. :D Eipä mittään, kun hihat ylös ja hommiin.
 Enkeli tölvehti asemalla. Ihmettelin, kun peräportti ei meinannut kiinni mennä. Syyllinen löytyi heti:


Pää pitäisi olla seinänpuolella. Siispä lypsin ensin Ällin ja laskin sen pois. Sitten luupääkin sai kupolinsa oikealle paikalle ja loput jästipäät lypsyyn.

Viimeiseen riviin tuli ekaksi Ämpäri. Ensimmäinen paikka ei todellakaan ole Ämpärin paikka. Se ei osaa seistä siinä. Koipi heilui koko ajan, vaikka oli nokkapihdissä ja hännänalunen suolsi paskaa taukoamatta. Juuri kun sain koneen, elukka tallasi sen jalkoihinsa ja soppa oli valmis. :(( Lypsykumi  irtosi ja kone lensi huut ´ helkuttiin. Humahutin sitä suikunvarrella koipeen ja kovia jo ennenkin kokenut suihkun käsiosa lensi hevonkukkuuseen. Ei näin. ÄRRÄPÄÄ!!! 

Suljin vesihanan ja lähdin etsimään uutta suihkupäätä. Aikani rokelehdittuani tulin varaosien kanssa.  Sitten vaan sujuvasti uudet osat paikoilleen ja anopin avustuksella kiristettiin liitos. Olisin toki voinut soittaa apua, mutta en jaksanut odotella milloin sitä olisi ollut saatavilla. Vettä tarvitsin heti. Ämpäri oli joten kuten lypsetty ja asema piti saada pesuun.

Kello oli puolitoistatuntia enemmän kuin normaalisti lypsyn loputtua. Ärrin murrin...

6 kommenttia:

 1. On sulla kestämistä,vaivat ja liikaa hommia.Huh,huh.
  Viima on kyllä tosi makee tuossa kuvassa.Itekö rupes vai pitikö talloo tuohon asentoon :)

  VastaaPoista
 2. Olipa varsinainen kotiin paluu toivotus navetalla varattuna. Ei kahta samanlaista päivää! Mahtoi olla näky, kun suihkunpäät lentelee...

  VastaaPoista
 3. Sulla täytyy olla älyttömän hyvässä kunnossa noi hermot. Meikäläinen kun joutuisi tuohon mylläkään niin teurastamon auto olisi jokapäiväinen vieras, niin kauan kuin niitä elikoita riittäisi. Ei siis minun hommaani.

  VastaaPoista
 4. selekäsaunan sietäs antaa mokomille elikoille:(

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-