lauantai 3. marraskuuta 2012

Kekrinä riivaaja vaivaa

Jo riivaaja lienee pesinyt navetalle, kun koneet lenteli koko aamun. Ei mahtanut kymmeneen pysähtyä lukumäärä. :( Kirosin elukoille kuin turkkilainen.. Älyttömyys iskenyt sorkkalaumaan.

Ja entäs Siipun kakara sitten. Lemmessä ei niele pisaraakaan alas. On koetettu pullon kanssa hyvällä ja on koetettu pahalla, vaan ei. Tänä aamuna oli sitten letkutus. Koska vasikka on jättiläisten sukua, pääjohtaja joutui istumaan sen päällä jotta pysyi aloillaan. Toimituksen jälkeen vasikka makasi oikosenaan ja näytti perinjuurin loukaltulta. Sama meno jatkuu illalla, mikäli juomahaluja ei löydy.

Aamutöiden jälkeen, nappasin sarvipussin olalle ja lähdin tallille. En istuttamaan sarvia ponien otsalle. Vaan olishan sitä saanut kavereista yksisarvisia silläkeinon...

Loimitus odotti. Tällä kertaa harjoitus teki mestarin. Siis edellisellä kerralla sai ährätä oikeen tosissaan. (Edellisestä loimituksesta sitä ennen kun oli ehtinyt vierähtää sen kakskymmetäviis tai -kuus vuotta.)

Loimet niskassa ja hiippasivat perästä, kun heinäsäkin kanssa marssin johtamassa joukkoa tarhan syöverihin. Sinne jäivät rouskuttelemaan tyytyväisenä.

Aamiaisen jälkeen, sarvisoppa kiehuu aitan kuistilla. Pitää käydä tarkistamassa vesi puolen tunnin välein. Molemmat mahtuivat samaan kattilaan. (toista se oli Oharin sarvien kanssa) Sitä saattaa hyvällä tuurilla olla iltatöille mennessä sarvisoppa valmista.  :)

7 kommenttia:

 1. Mikäs niitä lehmiä nyt vaivaa, tämä kummallinen talven aluko lienee.Liharotuiset vasikat on joskus yksiä paukapäitä oppimaan imemään muusta kuin emäntissistä.Imettäjälehmä olisi hyvä mutta ei se joka tilalle sovi.Toivotaan että oppii eikä ala sairastamaan.

  VastaaPoista
 2. Ota kamera iltatöille ja kuvaa isäntä vasikan selässä letkuineen! Kuvaa toki myös sarvien keittely aitan kuistilla. Vaikka lyhdyt ja kynttilät rekvisiittana ja emäntä iso kauha kädessä hämmentämässä. Ja sitten heposet takit päällä ulkoilemassa. Pliis!

  Hyvää Pyhäinpäivää! Eli lopuksi vielä kaunis kuva kynttilämerestä haudoilla.

  P.s. Juu aika ahne kuville olen.... Toivottavasti en liian ahne, ettei käy huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvatilauksia pannaan korvan taa. Pääjohtajaa ei saa kuulemma kuvata.Haudoille en jouda.

   Poista
 3. Sarvisoppa???? Nyt olen yhtenä suurena kysymysmerkkinä.

  VastaaPoista
 4. Se sun virtasi on tarttunut eläimiinkiin :D varsinkin näin pyhäinpäivänä jolloin kaikkea outoa tapahtuu! Hyviä pyhiä, ota nyt nainen hyvä edes yksi ilta vähän rennommin, jookos? :)

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-