keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Joopa joo

Markkinoilla tuli oltua. Väkeä kävi, mutta kävi huonosti pyydykseen. Jos viimeksi oli hiljainen myynti, niin nyt oli katastrofi. :( Isänpäiväkortteja meni vain yksi ainoa. Joulukortteja jonkin verran, mutta eipä voi kehua. Toivottavasti edes joulumarkkinoilla ihmiset heräävät. Sillä mulla on todellakin erittäin kohtuulliset hinnat, ei voi siitä kiikastaa..
Onneks en elätä itteeni tällä touhulla.

Meijeriltä singahdin kaupunkiin, Mökö siellä odotteli. Oli treffit sovittuna. Ostettiin hevostavarakirppis-myyjältä kolme loimea Prinssille. (halvemmalla kuin saa edes yhtä kaupasta)
Sit kävimme nopeasti haukkaamassa jotakin ennen kotimatkaa.

Kotoota karautin Voikkarilla navetalle. En toki laiskuuttani, vaan auton takakontissa oli 80 kg vasikanjuomarehua. En ihan viittiny niitä olkapäälläni navetalle asti kantaa.
Takakontista ne toki kannoin navetan ovien sisäpuolelle kylläkin.

Navetalla samat hommat, ilman ihmeitä.

6 kommenttia:

 1. Hevostavarakirppis! Loistava idea! Olispa koiratavarakirppiskin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikukn perustamaan sellainen veispuukiin. ;)

   Poista
 2. No jo on ihmiset ronkeleita jos ei sun korttis menneet kaupaksi! Höh. Voisit muuten laittaa jokinlaista katalogia niistä joulukorteista (hintatietoineen ja saatavuuksineen) joko tänne blogis puolelle tai sitten s - postina, ne oli meikäläiseen silmään. Jos onnistuisi postiennakolla tahi muuten tuo maksupuoli, toki tilille tuuppaaminenkin käypi.

  VastaaPoista
 3. Auts, tuota kattele sieltä korttiblogista ja merkkaa kunkin kortin alle mikä kiinnostaisi. Minä katson varastosta onko sitä ja kasaan ne mitkä haluaisit. Hinnat on 3 euroa 2-os. pienempi kortti ja 4 euroa se isompi , 2-os. sekin. Kaikissa kuoret mukana.

  VastaaPoista
 4. Kauniita ja huolella tehtyjä on sinun korttisi kaikki.Mulla niitä on ja tykkään.

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-