sunnuntai 11. marraskuuta 2012

100 metrin aidat

Siipun vasikan nimiehdotukset otin jemmaan, loppuvuotta ajatellen. Olen niin vättyyntynyt siihen vasikkaan, kun ei syö. Ei hyvällä eikä pahalla. Niinpä nimeksi annoin : Joopajoo .
Jos olis V-vuosi, vasikan nimeksi oli tullut Vitsi... 8/

Ex-Hutsun vasikasta tuli Jakorasia. :D

Tänä aamuna kuitenkin hihat meni taas olkapäitä myöten. Eka rivissä oli Abba. Abba harrastaa joutoaikoinaan itsensä viiltelyä. :( Rkele, molemmat takansensa polkenut lonttana. Tietenkin lehmä on kiukkuinen, kun niitä pitää pyyhkiä ja hoitaakin. Laitoin viimeiseksi ja hinasin kopun kiinni Sillon rumahti. Koko kanttura syöksyi pitkälleen!Edessä seisonut Harppu oli helisemässä. Se istui hajareisin Abban niskassa ja paskansi sen selkään. xD Siitäs sai. Muuta ei ollut tehtävissä, kuin lypsää rivin ensimmäinen ja laskea sitten se pois. Toisena karjotti hieho, joten senkin mielin laskea pois. Hieho kuitenki hidasteli ja takanaan seissyt Helium liukeni portista pihalle, vaikka estinkin sitä karkaamasta hutkimalla päin näköä. Lehmä livisti poistumiskäytävää ja minä roikuin hännässä kiinni. Sitten koko revohka juoksi toiseen päätyyn ja minä kiroillen perässä. Takaportin eteen asti. Siinä sain toiset hätistettyä pois, mutta Habaneero ja portin eteen. Koitin sitä huiskia peruttamaan, mutta mitä teki hieho!! Se seisovilta jaloilta hyppäsi portin yli. 
Perkele! 
Portti on n. metrin korkeudella ja vielä jäi ainakin 30 cm varaa alle!
Ilmoitan kantturan seuraaviin estekisoihin ja laitan sille satulan. Toiset hyppikööt lämminverisillään metrisiä esteitä, minä karautan reilulla varalla hieholla yli! 
Voitto kotiin!
3 kommenttia:

  1. Taas on ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Hurjaa menoa navetassa. Ja mikä loikka!!! Olisipa taas ollut upeeta, jos olisi tallentava kamera kuvaamassa vilskettä ja vipinää....

    VastaaPoista
  2. Täytyy ihailla sun itsehillintää, luultavasti olisin ampunut koko orkesterin. Täällä nauraa räkätin kun ajattelin sua estekisoissa sillä kantturalla. Olisi siinä siinä ollut Suomen esteratsastuksen kärki huuli pyöreänä kun olisit hypännyt helmat pauukuen koko radan läpi!:D :D

    VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-