keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Sarvia, sarvia, siellä täällä

Ainakin neljätoista  vasikkaa taisi saada nupoutuksen tänään. Lisäksi Habanero menetti omat sarvensa, ne sahattiin. Eli Peppone, jos ne sarvet vielä innostaa, ne olis nyt saatavana. Säilön niitä ulkona pakkasessa.

Viemärit vaihteeksi tulivi. Teimme ehdotukseni mukaan. Anoppi alkoi ahertaa viemäreissä ja minä lypsin vain yhdellä puolella. Toisella puolella kulki viemärien avaamisletku. Elukat tietysti riemastui. Ensimmäinen kierros sai hyvät suihkut, kun letku vuoti ja suihkutti perärivin litimäriksi. :D

Puolessa välissä pääsi elukat toiseenkin riviin. Kummallista kyllä, lypsyyn ei mennyt sen pidempään kuin eilenkään. Tasan kaksi tuntia ja kaikki olivat syömässä. Jopa Habanero, joka tuli ihan viimeisempänä riviin ja sai jalkamerkit.


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sarvia tulossa ainakin ennen loppuvuotta lisää. Varmasti saat omat. :)

   Poista
 2. No hittolainen, sopiiko että otan illalla yhteyttä, nyt täytyy mennä töihin ja sieltä tullessa on vielä saatava (lue:taivuteltava, anottava, polvillaan rukoiltava) päämieheltä hyväksyntä - nehän piti keittää? Palataan ;)

  VastaaPoista
 3. HIH HIH - aloinpa kuvitella, mitä naapurit ja ohikulkijat tuumaisivat, jos itse keittelisin etupihalla sarvia!!! Halloween-teemaan kai sopisi, jos pukeutuisi vielä noidaksi.... Hehehe

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-