torstai 27. syyskuuta 2012

Vasikka

Hillan vasikka Juolukka rentoilee:


Odottelin tänään navetalla kotvasen uutta vasikka. Samasta paikasta, mistä lehmät tulivat tuli vasikka. Ja anonyymiä rauhoittanee tieto, ettei tätä vasikkaa ole riistetty emältää alle 2 viikkoisena. Tämä ei ole edes se vasikka, jonka Ystävä poiki kotonavetassaan. Vaan ihan eri pyrri. Anonyymille tiedoksi, että saatanpa tietää kuka olet. Häh häh hää..

Mutta tässäpä uusi kulta:


Kaveri kävi oitispäätä hapanjuotolle. :D Tälle on muutettava nimi sekä korvanumero. Molemmat näetsen löytyvät jo karjasta.


7 kommenttia:

 1. Jälleen epätietoinen maalta kysyy että miksi noita lätkiä pitää olla molemmissa korvissa vai onko niin paljon tietoa ettei mahdu yhdelle? (Hävettää kysyä kun asun lehmien ympäröimänä mutta minkäs teet)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä tietysti, olenpa minä tyhmä. Tietenkin EU, senhän nyt täytyy joka asiaa kontrolloida.

   Poista
 2. Ihania vasikoita! Jotenkin tuli Juolukan rennosta nukkumisesta mieleen Pelle Miljoonan ikivanha kipale, joka meni jotenkin...' rappiolla on hyvä olla, ei rasitu polla ja on hyvä olla' ... Tai jotain sinne päin. :)

  VastaaPoista
 3. Juolukalla on olo lepposia kun osaa rentoutua kunnolla ja kaunis uusi vasikka, onnea ostosta.
  Ihmetyttää nämä anonyymit, ainahan lypsykarjassa vasikka elää vasikkalaumassa eikä emän kanssa.Harmi kun tänne ei voi laittaa joillekkin estoja kommentointiin.

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-