tiistai 25. syyskuuta 2012

Seuraavat kolmeviikkoa

Niin, kätevä emäntä otti lusikan vai pitäisikö sanoa että talikon, käpäläänsä ja tunnusti tosiasiat. Ja varasi pakotettuna *pääjohtaja pakotti* lääkäriin ajan itselleen. Yksityiselle sektorille.
Tänään se sitten oli. Eikä hiukkaakaan liian aikaiseen, viime yö meni kokonaan harakoille. En nukkkunut juur yhtään, kun koski joka paikkaan hyytävästi eikä vähiten niihin jalkoihin.

Lääkäri oli tuttu. Ollaan tavattu -07 viimeksi, mutta tämä ihana ihminen muisti minut silti. Kyseli kuulumiset ja voitteko kuvitella. Naurettiin yhdessä kipeillekin asioille. Tästä lääkäristä minä pidän 100% :sti. Hän on aivan ihana, paras.

Määräsi minulle kolmen viikon sairasloman!!! Ja lääkkeetkin. Sairasloma tuli kyllä tarpeeseen. Olen ihan loppu ja uskallan jo tunnustaakin sen.

Sitä ihmettelee, miksi laskee itsensä niin loppuun?

8 kommenttia:

 1. Kun ei tunnusta/teta sairauksiaan, kunnes viimehetkessä.....mutta muista nyt levätä (ainaskin hetken)!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun lääkäri osasi asiansa ja saat lomaa ja apua.Kyllä olet joka hetken ansainnut lomastasi.Niin se vain tahtoo olla että oma itse on aina viimeinen kun on perhettä mitä hoivata ja karjaa.

  VastaaPoista
 3. Kahden ässän vastaus ihmettelyihisi. Lekuri muisti sut koska oot sulonen ja seurallinen ja 'siisti tyyppi'. Miksi vedät ittes piippuun, siksi, että olet sisukas ja saakelin päättäväinen ja sitkeä sissi.

  VastaaPoista
 4. Se on se työhullus. Sama oli mulla ennen.

  VastaaPoista
 5. Muista sitten olla sairaslomalla etkä linjalla kyllä mä tuon voin tuosta tehdä, eihän siinä mene kuin hetki. Ei sitä ihminen tunnusta itselleen olevansa sairas ennen kuin liike yksinkertaisesti lakkaa. Se on luojan lykky että ihminen on rakennettu siten että se stoppaa itse itsensä. Muuten menisi tosiaan hajalle, lopullisesti.

  VastaaPoista
 6. Ei sitä aina taho antaa periksi...

  VastaaPoista
 7. Tuollaiset lääkärit on todella kortilla. Hyvä, että on osunu sun kohdalle. Paranemisia!

  VastaaPoista
 8. yrittäjän ei sairaslommaa tunne...mutta sun on nyt parempi aatella oikiasti ittiäs <3 nyt lepäät koko loman eestä etkä vilikasekaa navetan suuntaan <3

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-