tiistai 18. syyskuuta 2012

Päätöntä menoa

Päätettiin siirtää hiehoja ennen lypsyä. Virhe. Paha virhe.

 Siirrettiin ensin tiinelään neljä, numerojärjestyksessä. Sitten yhdistettyyn läskikarsinaan pikkuhiehokarsinasta neljä vanhinta. Ja vieroitetuista neljä pikkuhieholaan.
 Alkoi järjetön melskaaminen, kun arvojärjestykset piti puskea uusiksi. 

Aloitin lypsyt. Jokaikinen elukka potkaisi ja koneet taas lentelivät joka ilmansuuntaan. x( Jumaliste, kun alkoi kiehuttaa pohjaa kohti uhkaavasti.
Sitten iski mätämuna! Emi änki asemalle väkisin. Ajoin sitä pois, koska sillä on aureus ja aureus-elukoita ei lypsetä välissä. Aureus on tarttuva. Aureus-elukat ovat aina viimeisessä ryhmässä. Ja sitten lypsyhanskat lentävät roskiin. 

Eniwei, ajoin Emiä pois asemalta. Se päättikin yrittää kääntyä siinä takakäytävällä. *HUMPS*
Paska lensi kaaressa välittömästi. Kun lehmä hätääntyy tai tuntee olonsa tukalaksi, se paskantaa. Ainakin meidän lehmät, se on vissi.


Tollo reuhasi, mutta kun se älysi kääntää pään oikeinpäin se pääsi heti ylös. Vaan kylläpä oli sitten näköinenkin!!!


Olisin nauranut, jos ei olis vitu....

Elovena livisti väliin. Sitä ei ole voinut lypsää välissä, koska se POTKII!! Ajattelin, että no kerranhan tätä elämää eletään ja lypsämään vaan. Suihkutin vettä ja sorkka heilui. Kiva. Pyyhin ja otin suihkeet. Laitoin kaikkiin muihin elukoihin koneet ja viimeiseksi vasta Elovenalle. 
Kaksi kertaa se lennätti koneen alas. Huomenaamuna saisi tankkiin, paitsi ettei saa. Maito on veristä. 

Hiilen otin viimeiseksi ja laitoin jalan kiinni. Se on ikävästi monotellut viime aikoina käsiin. Siinä reuhatessaan hajoitti tietenkin paikkoja, pkle! x(((

Vaan sattui se lapsus anopillekin. :D Otti vahingossa Emalin, pahimman räyhähengen asemalle keskelle. Auts! Eipä mittään, siinä sen kuitenkin lypsi:4 kommenttia:

 1. Jumankekka, lippistä on sulle nostettava kun tollasta jaksat!! Ja viellä noissa kivuissa.

  VastaaPoista
 2. huh huh...monta selekäsaunaa ois elikot ansainnu,tuhumia olleet:(
  ihmettelen ja ihailen tuota sun sisua!voimia arkiseen aherrukseen kipujen kanssa <3 (mokomat elikot vielä lissäävät niitä)

  VastaaPoista
 3. jösses millaisia venytyksiä rouvilla! Ensi kerralla spagaatti varmaan.... Koitahan jaksaa ottaa huumorilla kuitenkin. ;)

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-