sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Habanero

Sarvipää joka viettää mammalomaansa karsinassa sarviensa takia on Habanero:


Se halusi nuuhkaista minua, kun kävin pöydällä kuvaamassa Apilan, viikon tähtitytön.

5 kommenttia:

 1. Kysyisin hieman oudompaa juttua; yhdellä kaverilla oli lehmän (käsittääkseni) sarvesta tehty komea "tuoppi", mitenkähän se on valmistettu sillä käsittääkseni sarvi ei ole ontto vai onko? Pimeä kysymys mutta se oli oikeasti hieno, niitä ei taida vaan olla myynnissä missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarvi on ontto. Mutta irtisahattu sarvi pitää keittää niin kauan kunnes sisus irtoaa. Se riippuu sarven koosta, noin 2-6 tuntia. Haju on muuten ihan kauhea. :D Meillä on sarvensahausta tässä syksyllä tiedossa jos haluat sarven itsellesi. Mutta saat sen itse keittää. :D Annat sähköpostilla osoitteesi, niin lähtetän sarven sinulle.

   Poista
  2. No hittolainen! Kiitos paljon mutta ensin täytyy taivutella vaimo... ei ehkä ihan helppo nakki... ;)

   Poista
 2. Komea hieho ja poikiminen näkyy olevan marraskuussa.
  Apila ihanne lehmä :)

  VastaaPoista
 3. Täälähän on taas tapahtunut vaikka ja mitä kun ei oo muutamaan päivään käyny katsomassa. En voi kyllä olla kuin vahingoniloinen bemariääliöille.
  Kuulin eilen kuskista, joka oli ajanut kylmän rauhallisesti päin keskellä tietä seisovaa hirveä. Auto meni lunastukseen ja hirviparka kuoli. Joko kuski oli sokea tai sitten totaalinen ääliö. Hirvittää vain, kun tiellä onkin hevonen ja ajetaan samaan tyyliin: "Kyllä se väistää! Ai, ei se väistänykkää..."

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-