maanantai 6. elokuuta 2012

Tämäkin päivä

Aamutöiden jälkeen starttasin lennossa Mersun pihasta. Keula kohti kaupunkia. Piti lähteä aumamuoveja metsästämään ja näyttämään liikkeeseen jumahtanutta kännykkääni.

Agrimarketille siis ensiksi. Tietenkään juuri se tyyppi ei ollut paikalla, keltä tavara oli tilattu. Kaikki toiset ukkelit tietenkin vain pyörittelivät päitään mitään tietämättöminä. Näkivät varmaan ilmeestäni, että kohta poksahdan. Toinen auliisti näpytteli tietokoneelta paperin kassalle ja toinen kipitti kiireesti  varastolle etsimään niitä muoveja. Kävin maksamassa ja ajoin lastattavaksi.
Pistin Mersun parkkiin ja kontin kansi ylös. Odotin ja odotin. Sitten TAAS odotin. Hallissa ei näkynyt ketään, ei edes ketään toista asiakastakaan.
Pistin ovet lukkoon ja lähdin etsimään varastomiestä tai edes jotakuta elävää sielua. Joku ajeli trukilla. Sitten bongasi minut. Edistystä.

Näytin ilmeisesti riittävän kypsältä, että vaivautuivat kysmään asiaani. Aumamuoveja. Kyselivät paperin perään. Siinä vaiheessa puuskahdin että: "Onhan minulla toki paperi näyttää.." Tuikkasin paperin ukkelille kouraan. No niin alkaa tapahtua, ajattelin. Ukot niitä oli jo kaksi, seisoivat tumput suorina keskellä hallia ja tuijottivat paperia. Alkoivat etsiä niitä saamarin muoveja.
Voi juma, ajattelin. Pitäisikö tässä vielä itse etsiäkin ne muovit??

Lopulta muovit löytyivät. Ne olivat peräti heidän nokkansa alla. Bravo!! Kaksi rullaa trukin kyytiin ja kyyditys autolle. Toinen tärkeänä kantoi sen paperin minulle. Seisoin autolla ja näpyttelin tekstiviestiä.
Sain lappuseni takaisin ja kuuluipa oikein OleHyvä. Ja toinen nakkasi muovit konttiin ja sanoi OleHyvä ja heläytti pepsodentit perään.
Kiitin ja häivyin.

Sitten puhelinliikkeeseen. Ukkeli rävelsi kapulaani ja totesi sen olevan kunnossa. Päivittää pitäsi netissä. Voi jeeeeeeeeeeeesus! Sekin vielä. Toistaiseksi en ole vielä ehtinyt tehdä mitään, kapula on täysin kaput. Perse!

Sitten kohti meijeriä. Kylmäpussit kylmäkalleineen olivat tässä vaiheessa muuttuneet jo kuumakasseiksi ja kuumakalleiksi. Koska peli oli jo menetetty niiden osalta, pistäydyin kupposelle kuumaa matkanvarrella Bestiksen luo. Jatkoin sitten matkaa.

Pääsin lopultakin meijerille. Ketopastaa muistin ostaa, kaikki ne muut jäi, kun ei muistanut. Sinistä merkkaussprayta ja utarevoidetta myös tarttui mukaan. Mutta otin juustoja, oivaa, kermoja, pakasteita ja jäätelöitä. Meille ei kannata mitään litrasia kantaa. Kerralla 5 litraa irtojäätelöä ja sitten tikkujäätelöt tai tuutit niissä isoissa pahvilaatikoissa, missä ne kauppoihin tulevat. ;)

Pakkasin kamat autoon ja kotiin. Pihaan ja kylmätavarat pakkaseen kiiruusti. Kerkesin peräti hiukan jotakin ääntä kohti heittää. Muuta sen kahvin lisäksi en ollutkaan ehtinyt nauttia.

Navetalle ja nyt iltatöiden jälkeen mielin sitä päivitystä koittaa survo tuohon per****n kännykkään.

2 kommenttia:

  1. Tuo on ihan normaalia toimintaa agri-marketissa. sen takia en siihen puljuun mene.

    VastaaPoista
  2. aika kummallista asiakas-palvelua...oon sen ennenki agrissa asioidessani huomannu...
    kurja päivä kokonaisuudessaan sulla kauppa-reissulla:(

    VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-