keskiviikko 8. elokuuta 2012

Märkää,märkää

Aamulla tuli vettä ämpärikaupalla, kun aloitin hommat. Kun pääsin tupaan, taivaat aukenivat. Päivällä surautettiin kaupunkiin kaksosten kanssa. Tytöillä oli puheterapeutin arviot. Koska tyttöjen kanssa on tosi lystiä yrittää yksin tuommoisiin paikkoihin valjastin pääjohtajan avuksi.

Reissu meni melkein putkeen. Vain Hatti veti kilarit kerran. Kunnialla autoon. Käytiin vielä citymarketissa ja se oli siinä. Kotiin ja lennossa navettaan. Postin mukana tuli elokuun analyysit. Siellä oli HK:lla rasva 7. :D Muuten joukossa ei ollut mitään ihmeylläreitä.

Poissaollessamme oli Yllätys haettu . Taivasautoon nimittäin. Sen kuudesta kilosta ei paljon iloa puskenut tankkiin. Seuraava lähtijä on satavarmana Apassi. Siitä tuli ihan justiinsa kaks'tissi. :(

Juu ja edelleen taivas valuu. Tänäkin päivänä on tullut vettä yhtä paljon, kuin normaalisti yhden kuukauden aikana. Mitenkähän käynee puintien? Tuleeko pehkua ollenkaan? Loppuuko vilja talvella?

7 kommenttia:

 1. Mä täällä töitä teen, en sadetta nää, mutten pahemmin valoakaan. Meidän jokaisen hommissa on hyviä ja huonoja nyansseja ja hyvä niin. Muuten tulisi liiaksi toiveikasta tunkua. Emännälle satasen tsempit. Ne on prosentteja eli täydet

  VastaaPoista
 2. Jokos herkesi satamasta? Täällä ainakin nyt paistaa aurinko.

  Tosi kiva tuo Viikon tähtityttö-osio!!!

  VastaaPoista
 3. Sanat aatteet täälläkin,voiko puida,saako olkea jne.
  Huokaus,no otettava vastaan se mitä annetaan.

  VastaaPoista
 4. Onko HK kiltti lypsää?, oliko se tää rakuunan jälkeläinen?.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: (Helpottaisi jos kommentoisistte jollain nimellä.)Siis en muista, pitää tarkistaa kunhan ehdin ja kerkeen.

  Jutta: Sataa vaan ei lopu koskaan.

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-