sunnuntai 19. elokuuta 2012

Maailmaan

Päivänvalon näki tänä aamuna Emalin lehmävasikka. Oli poikinut itsekseen ennen tuloani navettaan. Höyheneltä odotetaan tämän päivän aikana vasikkaa.

Sontaongelmat ovat tältä osaa ohi, tarkoitan tietenkin nyt pömpelissä olevaa konetta. Pumppua, joka työntää tavarat säiliöön. Sitä tavaraa sitten riittikin!!! Viikko meni metsästäessä vikaa pumpusta. Toki on muutakin siinä välillä tehty, mm. yhden porukkatilan rehut. Ja rehuhommat menee aina muiden ongelmien edelle, sillä sää vaikuttaa peltotöihin. Ja paskakattilaa voi korjailla sateellakin.
Sähköpuolella taisi vika piileksiä sitten lopulta. Kaikki muut vaihtoehdot varmaan rymyttiin läpi.
Paskan tyhjennys taisi tulla yhdennellätoista hetkellä. Pääkouru oli aivan täynnä ääriään myöten ja umpikarsinan asukit jo kahlasivat "nilkkojaan" myöten..

Lisää tarinaa illalla. Iltatöiden ja ratsastuksen jälkeen.

Nyt minä  NAUTIN onnestani. Nappu on eskarissa ja kaksoset päiväkodissa. Mitähän tällä kaikella ruhtinaallisella vapaallani teen? :D Ainakin lähden käymään meijerillä ensiksi, otan pikkukisulin alakertaan opettelemaan ja taitaa sitten jo ollakin tyttöjen hakua päikkäristä. Ja huomenna on UUSI upea vapaa aamupäivä. \o/  *aaltoja*

4 kommenttia:

 1. Onnellista oloa ja päivää RouvaL!

  VastaaPoista
 2. huh huh...onneksi lopulta syy löytyi vikaan,eikä tartte enää kahlailla paskassa:)
  Nauti,sulla on ihanat aamupäivät tiedossa!
  Ja onnea uudelle lehmä-vasikalle,kuvaa ootellessa <3

  VastaaPoista
 3. Hih hih hii :D Näen silmissäni onnellisen kotirouvan :D Mutta entäs jos sulle tuleekin ikävä, kun lapset eivät ole moneen tuntiin ilahduttamassa äänillään ja tarpeillaan? ;-) No, onhan siinä tilalla eri-ikäisten kuljetusrumbaa sinne ja tänne pitkin päivää...

  VastaaPoista
 4. Onnea vasikasta ja kyllä olet vapaasi ansainnut.
  Hyvää eskari ja päiväkoti aikaa tenaville.

  VastaaPoista

Älä ole anonyymi, vaan laita nimi kun kommentoit -kiitos-